Skip to content

Videograaf Rotterdam

Videograaf Rotterdam

Een blijvende herinnering aan een bijzonder evenement? CreatiVermeulen maakt het mogelijk. Wij zijn een videograaf in Rotterdam en wij kunnen iedere speciale gebeurtenis voor u vastleggen. Of het nou gaat om een bruiloft, zwangerschap of een bedrijfsevenement: wij doen het allemaal! Bovendien zorgen wij ook voor de nabewerking en kunnen we muziek en aftiteling toevoegen. Wat u ook nodig heeft, wij kunnen u helpen met iedere filmzaak!

Zwangerschapsduur vastleggen door videograaf Rotterdam

Er wordt vaak gezegd dat de zwangerschapsduur een van de mooiste momenten in het leven is. Hoe leuk is het om deze tijd keer op keer te kunnen herbeleven? Hier ondersteunt CreatiVermeulen u graag bij. Met het speciale 9 maanden-pakket worden de meest bijzondere momenten samengevoegd tot één video. U maakt uw eigen beelden tijdens de speciale gebeurtenissen, bijvoorbeeld tijdens de babyshower of bij de gender review. Vervolgens kunt u de beelden naar ons opsturen en zullen wij er een mooie video van maken. Het is daarbij ook mogelijk om in een boekje de zwangerschap bij te houden, dan zal dit worden meegenomen bij het maken van een leuke film. Door middel van uw eigen beelden zullen wij dus een video opleveren waar uw gehele zwangerschapsproces in terug te zien is. Deze video zal altijd bijzonder blijven, voor u als ouder en natuurlijk voor uw kind. 

De vele werkzaamheden van videograaf Rotterdam

Als videograaf in Rotterdam bieden wij veelzijdige diensten aan. Ook buiten Rotterdam zijn wij werkzaam, in regio Nissewaard zijn wij ook inzetbaar als videograaf. Wij kunnen video’s schieten op verschillende evenementen en u kunt ook bij CreatiVermeulen een bedrijfsvideo laten maken. Wij staan voor flexibiliteit en zullen daarom ook graag de mogelijkheden met u willen bespreken. Bovendien zijn dronebeelden bij ons mogelijk. Wij houden ons daarbij wel aan de wetgevingen en zullen dus niet op iedere locatie deze beelden mogen schieten. CreatiVermeulen denkt graag met u mee en zal kijken naar mogelijke locaties in de buurt waar wel vrije opnames gemaakt kunnen worden. 

Niet alleen zijn wij videograaf in Rotterdam, maar kunnen wij ook als fotograaf worden ingezet voor verschillende evenementen. Graag meer weten over wat CreatiVermeulen voor u kan betekenen of heeft u vragen over de kosten? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar het volgende e-mailadres: info@creativermeulen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.